Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Ma a kamaszoknak szeretnénk egy klassz könyvet ajánlani a téli szünetre, és igazából bármikorra. Egy jó könyvvel mindig el lehet tűnni a valóságból, belépni különleges világokba, betekinteni emberek életébe, érzéseibe és gondolataiba, úgy hogy mindezek észrevétlenül minket is formálnak, gazdagítanak.Hol is kezdjem?
Talán itt.
A fiatal író, Balássy Betti első regényének névtelen hőse nagy tervekkel kezd neki a giminek, de ahogy az már lenni szokott az életben, semmi sem úgy alakul, mint ahogy mi azt elképzeltük vagy a filmekben láttuk.
Végig követhetjük, ahogy egy önmagával és a világgal is küszködő kamasz lány, hogyan éli meg a gimnázium első évét. Lesz itt minden: szerelem, barátság, házibulik, csalódások, és elvárások, amelyeknek vagy megfelelünk, vagy nem. Ízig-vérig gimis történet, mely egyszerre komoly és mégis humoros és áthatja az életkorra jellemző idealizmus.

Egy apró szelet belőle:
“… szerelmesnek lenni olyan, mintha ezer pillangó repdesne a gyomrunkban. Aki nyelt már le káposztalepkét biciklizés közben, az nem lát ebben semmi romantikát…”

Itt tudtok beleolvasni a könyvbe.

Jó utazást kívánunk a könyv világában!
Földi Dóra